Сините стрелки
на моя Orient
навярно се изморяват;
навярно мразят механизма,
който кара ги да се
преследват ден и нощ,
за да се срещнат
два пъти в дванайсет
и да започнат
отначало –
сините стрелки
на моя Orient.
© Драгомир Лаброев Всички права запазени