Сива Зима
Когато зимата настъпи
и всичко живо пак заспи,
животът сякаш тъй замира
и чака да се прероди.
Това е то - сезон коварен,
който пълен е със сивота,
дарен със силата велика,
да раздава самота.
Всичко хубаво, прекрасно,
е покрито с бяла пелена,
която вдъхва на живота,
нежелана празнота!
29.11.2007год.
© Владимир Вълов Всички права запазени
Lusi12345,разбира се,че е красива!Но това не и пречи да бъде малко тъжна,малко празна.