Господи, благослови моите братя и сестри
във всички ниши по света.
Греховете очисти и не ги помни,
защото си ни обещал.
В Духа да сме в общение, а не по плът.
Моля те за Страж на наште вътрешни врати -
т.е. сърцата ни опази и където е необходимо обнови.
Враговете ни благослови и където е необходимо изсечи
и към остатък от остатъка приведи.
Даром Ти ни даваш, даром и Те хваля.
А Твоята воля да бъде тук и сега
и един ден във вечността
(както на небесата, така и на земята).
Амин и благодаря.
© Костадин Всички права запазени