Мила майко,
ти много си ми дала,
с живот безценен
дарила си ме ти.
В безсънни нощи
над мен си бдяла,
в радост и мъка
до мен си стояла,
но времето бързо изтече,
по своя път поех аз.
Сега, макар и далече,
не спирам да мисля
за тебе аз.
© Цветелина Недялкова Всички права запазени