18.05.2008 г., 18:17 ч.

Скъпо щастие 

  Поезия » Друга
539 0 0

Безбожно скъпо струва щастието,

да го почувствам все не смея.

Заплащам със душата си,

опропастена и поевтиняла.

"Намръщена" е, не призвание,

а мойто днешно състояние.

Страхувам се да се зарадвам,

че радостта излиза през носа.

Заплащам много скъпо,

а получавам все по-малко.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??