Сънувах те, любов, сънувах те нощес!
Убий ме, през трупа ми тогава ти излез!
В съзнанието мое завинаги залостен,
оставил си гласа си да ме обсебва нощем.
Оставил си следите и болките ми стари.
Живея със мечтите във сладките кошмари.
Красивия ни празник със другиго празнувам,
аз теб дори в съня си по бузата целувам.
Съдбата ме запрати извън предела райски,
фалшиви са усмивките, студени - твойте ласки.
Те истински били са, стопиха се във Ада,
във който бях запратена. Все още бях аз млада!
Сега аз младост нямам и нерви да очаквам
на светло да те видя. Седя и си проплаквам...
Заспивам със сълзи. Събуждам се обляна!
Аз цяла нощ съм молела от тебе за промяна.
Кошмарът е реален, започва всяка сутрин
със липсата открита на тебе. Непробуден
и вечен е кошмарът. Изкусно той твори ги
сълзите във очите ми – за себе си вземи ги!
Донес ми ги по-скоро във шепите събрани
и в истинска минута докосвай мойте рани!
© Талант Всички права запазени
Но да, хубаво е!