Добър вечер, Създателю, идвам при Теб да поседна.
Натежа ми небето от горест, напира да рукне.
Предусещам студения полъх на дните последни.
Как издържа Земята на толкова смърт и разруха?!...
Как побират сърцата ни толкова злоба човешка?!
За любов и смирение място почти не остава…
Ах, защо ли светът все повтаря предишните грешки?
И уроците твои, историйо, бързо забравя!
Доживяхме народ срещу братски народ да въстане!
Всеки призив "Победа!" се плаща с живот на невинни!
И в пионка превръща се всеки продажен управник
от голямата тайна шахматна игра сатанинска.
Излекувай ни, Боже, от тази духовна проказа.
Помогни ни да смажем змията коварна, стоглава.
Изтрезнели най-сетне от своята гордост, да кажем:
"Не России и не Украине, а Господу слава!"
Албена Димитрова
19.5.2022.
София.
© Албена Димитрова Всички права запазени
Светличке, Младене, Елче, благодаря ви за добавянето на стихотворението ми в "любими". Моля се Бог да спре по-скоро тази безумна кървава човешка касапница, да премахне този надвиснал дамоклев меч над главата на човечеството!
Здрави, благословени и вдъхновени бъдете!