Не знаем след смъртта къде отиваме
и ще ни има ли на Онзи свят далечен?
Дали като тела ще съществуваме
или ще бъдем дух безплътен, вечен?
Дали ще ни вълнуват земни 'ежби,
борби на его и съревнования,
или двама ще се реем безметежни
забравили за всякакви страдания?
Едно със сигурност усещам в мене...
Ще те търся там в стремеж да те намеря,
в едничка част от хиляди вселени,
да те открия и с тебе да се слея!
То вижда се..Завършен съм и има ме.
Ще дойде ли покоят в мен? Да...зная.
Към Бога светъл да вървим избираме
и станем неразделни във безкрая.
© Росица Георгиева Всички права запазени