Какво ли си мислят,
докато танцуват с вятъра,
снежинките?
Или флиртуват с него
без да подозират,
че пусне ли ги,
ще заспят,
ще се стопят
и…
ще изчезнат.
Зимни пеперуди.
Но не знаят,
че красотата винаги
оставя
следа.
© Ласка Александрова Всички права запазени