Животът ни е загуба на време
и времето загубен е живот
За това добре ще е да вземем
каквото можем ние от мига
И не е страшно време да загубиш
Животът изживявай в пълнота
Предизвиквай себе си, за да се учиш
Не чукай на затворена врата
Наместо туй ти път търси обходен
и неотклонно следвай свойта цел
Ще принудиш и съдбата да отстъпи
от твоя път, по който си поел
© Росица Георгиева Всички права запазени
Изчетох го миналия път още в 1-во лице и пиша това, което мисля. Освен това ги сменяш: започваш в 1 л.мн.ч, а останалата половина променяш.
Светли празници!