19.10.2010 г., 10:21 ч.

Случаен прилив 

  Поезия » Любовна
669 0 3

Ще дам живот на пясъка,

ще преброя сълзите му

и после замъка приказен ще изроня с думи...

Приказката няма да е същата,

вълшебната кула ще рухне,

а долу ще си ти - пясъка...

Ще напиша с пръсти в сърцето ти...

"Обичам те" -

вълната солена ще заличи всичко,

ще те притегли към себе си...

Ще открадне рачешките ти черупки

и после ледена ще ги изхвърли...

Останал сам и гол пред залеза -

потъваш в морската безчувственост,

а аз разравям пясъка и търся себе си...

 

 

 

 

 

 

19.10.2010

© Людмила Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??