23.11.2007 г., 8:56 ч.

Слънце 

  Поезия » Философска
695 0 7

            Слънце


Слънце...
Люляков елмаз гори!
И цветя...
Усмивка на лицата.
Бисер - ден,
обичта си давам ти за знак
с цветове на раждаща се сила.
Там гори рубин!
Кръвта гори!
И кръвта си слънчева ще влея.
В злобните сърца...
Гранит - греховен,
в душите тръпнещи ехтят.
Слънце...
Меден кехлибар!
В теб гори нестихващ океан
и долавям ехо в небесата,
о живот в дантели и брокат!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??