Слънце се усмихва
в топлите ми длани.
В погледа притихва
хоризонт безкраен.
Кротък вятър с пръсти
гали ми косите.
Лунен лъч орисан
по лицето скита.
Лее се в душата
звездна серенада...
С Извора съм слята.
И се чувствам млада.
© Вилдан Сефер Всички права запазени