2.08.2015 г., 1:02 ч.

Слънчев лъч 

  Поезия » Друга
353 0 5

 

Искам да се смея.
Да се шегувам.
Тъпи вицове, банални случки.
Да ме замерят
и аз да им отвърна.
Да ме целунат,
а аз да се направя на разсеян,
просещ втора, трета...
Да спринтирам ей така,
да скоча, опитвайки се
слънчев лъч да хвана
за да се люлея.
И връщайки се едва дишащ,
да ме събориш върху тревата.
И да се търкаляме, търкаляме...
Понякога опитвам,
но в гърлото ми болката
още стои заседнала.

© Станислав Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??