Този слънчев Вторник
се оказа голям претенциозник.
Случайно ме срещна
и разкритието ти ме стресна.
Каза ми, че ме искаш,
след това хвана ме за ръка.
Купи ми букет цветя
и стопли моята душа.
С невинност на дете
спечели моето сърце.
Върна усмивката ми на лицето,
и прогони самотата от сърцето.
Обеща ми, че ще бъдем двама,
само да не бъда много пряма.
Омразата от мен изкорени
и добротата възобнови.
Отново повярвах в любовта
и стопли моята душа!
© Теди Всички права запазени