2.11.2011 г., 19:35 ч.

Слънчева есен 

  Поезия
497 0 0

СЛЪНЧЕВА ЕСЕН

 

Месец ноември тази година

пристигна щедър, добър и засмян.

Красиви - есенната градина

и паркът - целият в злато облян.

 

Слънцето кротко, спокойно, мило,

гали земята със ласкава длан.

В прозорците то е заискрило,

запалило пожар в града голям.

 

В очите хорски прамъче свети -

от слънчицето частица е то.

Искам в душите слънце навеки

да има, да има в тях сал добро.

 

© Анка Келешева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??