Шарени слънчогледи,
вятър със коса.
Покосени са и бледи,
а нямам в мен боя.
Искам да нарисувам
как се съживяват.
В косите на вятъра да плувам
и те да ми припяват.
Без умора ще търся цвят,
като лечител ще им дам живот.
Отричам да има ад,
вярвам в Божия небосвод.
© Нели Асенова Всички права запазени