Снегът вали в нощта.
Вали,вали,вали...
Сън е тази тишина.
Нали,нали,нали...
Вали снегът не спира.
Лети,лети,лети...
Със свойта бяла лѝра
звъни,звъни,звъни...
В нощта вали снегът.
Вали,вали,вали...
И сън е всеки път.
Нали,нали,нали...
© Хари Спасов Всички права запазени