Капки силуети, изобразени чрез червен вечерен тон,
въпреки сивотата, взета от тълпите и живота,
хиляди отпечатъци, издълбани в ранен пролетен фон,
и въпросът "Можем ли да досегнем времената?
Докато отново не се срещнем по същите стари улици,
задръж душата, тялото и ума ми,
въпреки шансовете, умишлено преследвайки мечтите си,
докато залезът се лее върху моята София.
© Dragan Bozilov Всички права запазени