28.03.2008 г., 21:55 ч.

Сонет № 5 

  Поезия
510 0 2

СОНЕТ № 5

 

Стиховете пламват с другите архиви.

Часовникът не бие с моето сърце.

Ти беше само моя Дива.

Отлитна като духнато перце.

Аз пак ще имам муза своя.

Ще пиша нови стихове.

Свещичка ще запаля в аналоя

за твойте нереални страхове.

Ще искаш прошка и ще се разкаеш.

Не знам ще я получиш ли?! Дали?!

Ще те очаквам в тъжната си стая,

когато почне  да вали.

 

Никой, никога със сигурност не знае,

                         къде, кога и кой ще приюти.

 

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пина каза, каквото имаше за казване! Поздрави!
  • Никой, никога със сигурност не знае,

    къде, кога и кой ще приюти.



    Финалът е точен
    като швейцарски часовник!!!*
Предложения
: ??:??