12.01.2014 г., 18:30 ч.

Спасение 

  Поезия » Друга
689 0 0

Повечето хора - просто живеят,

а аз просто живея и пиша.

Пиша, за да се спася

от живота,

изживян без да бъде описан...

Пиша... и чета,

чета за живота,

който вече е описан

от други търсещи спасение...

 

© az Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??