''Нека роденият по-късно...''
Не гледай назад!
Не гледай назад!
Все по-малко живот ти остава -
струва ли си да го затриеш
в обмисляне на възмездие?
Но гледаш назад.
Гледаш назад.
Обръщането за сбогом
оживява спомена.
И спасение вече няма.
© Александър Белчев Всички права запазени