Как да ти кажа какво ми тежи,
като по-тежко е от думите?
Върху плещите ми все още има място
за болката и на другите - ЗНАЧИ ЖИВА СЪМ!
Веднъж на триста милиарда години си кажи
какво ти тежи и забрави предразсъдъците!
След това, пречистен за миг, отново тръгни!
С добро стопи ледниците в душите на тъжните!
© Петя Мирчева Всички права запазени