27.04.2012 г., 15:35 ч.

Спомен 

  Поезия » Бели стихове
526 0 1

Спомен

Умира денят

и слънцето изгаря

в хиляди огньове.

Болката горчи в сърцето

и нещо в мен умира.

 

Последен залез

и последен спомен.

 

На колене

аз моля времето да спре,

да бъда още малко тук,

да бъда –

още миг поне...

© Даниела Петракиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??