Знаеш ли..,,балонът се надува",
играхме някога като деца..
и спука се на колелото гума,
веригата е паднала в калта...
Успяхме ли да преброим звездите,
светулките да пуснем през нощта?
Успяхме ли да съхраним мечтите..
или рециклирахме ги до една?
Успяхме ли да литнем в небесата,
да нарисуваме дъга със тебешир..?
Превърнаха ли се апашите в стражари?
Запазихме ли този детски спомен мил?
© Нони Всички права запазени