Тръгвам си. Връщам се.
Както преди.
В грешките спъвам се.
И ме боли.
Смисълът?
Да продължа.
Истина няма ли?
Има лъжа.
Пъстра. Красива.
Смях и сълза.
Млада. Разрошена.
Като съдба.
Съща присъда.
Няма палач.
Тихо е. Тъмно е.
Време за плач.
Бяхме ли? Беше ли?
Някой е сам.
Искам. Не мога.
Време да дам.
Имахме.
Имаме. Спомен за път.
Думите. В странници.
Нека мълвят.
Дълги истории.
Шарени дни.
Който поиска.
Ще ги продължи.
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса: