Споменът догаряше като цигара.
Настъпих го
и бързо отминах.
И в бързината блъснах се
в сестрата му - мечтата.
Обърнах се и изведнъж видях -
бях го изхвърлил в сламата
на своите комплекси.
Не бе угаснал той,
а се развихряше пожарът...© Мартин Драганов Всички права запазени