Утрото е тъй свежо и красиво,
ветрецът лек гали нежните листа,
слънцето усмихва се щастливо,
поздравявайки в този миг света.
Аромат на лято навсякъде се носи,
вълшебното ухание на билки и цветя
и пристъпваме с тебе двама боси
по килима пъстър, изпълнен с чудеса.
Ще помня винаги тази прелест,
живот искрящ във всяка мъничка душа,
песента за свобода и младост,
момент, събрал в миг вечността.
© Христина Михайлова Всички права запазени
Поздравления!