Десният фар изгоря без да пита.
Карам в нощта като някой пират.
Пътят мъглив все подскача и рита
сякаш ме бута към другия град.
Удрям спирачки в рядката кал.
Клаксонът вие, моторът реве.
Слизам, оглеждам се, май че съм цял?
В ляво се вие стръмно дере.
Сядам до знака, сега го видях -
мисля че значи "опасен завой"?
Леко настръхвам, треперя от страх,
някой спаси ме, питам се кой...?