Сред шумните морски вълни
Сред шумните морски вълни,
сред шепота див на морето
се мятат, ранени, мечтите
и къса се стон от сърцето.
Изплуват сред слънчева пяна
и гмуркат се в мрака бездънен
сред шумните морски вълни,
сред шепота див на морето.© Максим Недков Всички права запазени