24.01.2010 г., 21:51 ч.

Среща 

  Поезия » Друга
1049 1 19

Ще ме срещнеш някъде по пътя си -

събрала слънцето във двете си очи.

Ще впериш поглед в мен учуден някакси,

че може от жената толкоз сила да струи.

 

В косите ми ще зърнеш огнени лавини -

едничка ласка само... и те ще потекат...

В ръцете малки, но по мъжки сълни

се скрила много нежност, която да дарят...

 

Усмивката... като горещо лято

кръвта във вените я кара да гори,

гласът напомня ти на пърхащото ято,

което във простора на воля си лети.

 

Ще ме срещнеш, но дали ще ме отминеш -

помечтал за миг - да ме задържиш...

Или, доволен, че някъде ме има,

по пътя си щастлив ще продължиш..

© Паула Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??