Стая
Стая... крещяща... с очи, в която живея от ден до зори.
Стая... в живота ми има място само за нея.
Стая... по детство, където копнея!!!
Легло, на което спя, любя и пиша...
Легло, на което рисувам съня...
Легло, на което един ден ще умра!!!
Всяка вещ тук носи ми спомен,
всяка вещ тук мен определя,
всеки ден тук е приятен, та дори и неделя.
© Юнеско Чомски Всички права запазени