А беше хубаво в съня ми
като утринна литургия!
А беше чисто в съня ми
като детската душа.
И палаво беше в съня ми
като игриво коте.
И беше слънчево в съня ми
като лятно небе.
И красиво стихчето беше
в съня ми.
Ала наяве не!
© Линна-Виделина Всички права запазени