Сто Години
Сто години се лутах. Налутах се.
Беше време да спра и се спрях.
Сто години се губих. Загубих се.
Но потърсих се. Даже успях.
Сто години за обич се лъгахме.
Ти, *обичам те* не каза на глас.
Сто години във вярност се вричахме.
На сто и първата - отказвам се АЗ.
© Димена Всички права запазени