Заключила съм със сто ключа
така дълбоко същността си,
че ще са малко сто живота
обратно пътя да науча,
но ако с много хъс успея
една ключалка да отключа,
ще знам тогава не напразно
животът ми ще е отекнал.
© Татяна Борисова Всички права запазени