С разбито сърце
е малко момче,
губещо вяра
ден подир ден.
Нямащо право
да живее сега
така, както иска,
сънувайки си в съня.
Отблъсквано от всички,
потъпквано без жал,
страдащо самотно
без никаква вина.
Плачещо в нощта,
търсещо утеха -
някой да го върне,
обратно към страстта.
© Джимбо Всички права запазени