и срещал си смъртта.
Гледал си я "в очите"
и то без да те е страх.
Изкачил си ямата,
онази - бездънната,
от която нямало е измъкване,
и то без да се замислиш.
Дошъл си на светлото.
И вечен ден е животът ти.
Но дали чуваш ехото,
което те пита:
- Ти раздяла в любовта преживявал ли си???
23.02.2009 година
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени
Прегръщам ви и ви обичам!!!