Очите ми са огледалото в душите ви студени..
Без капчица любов и топлина,
Измамната усмивка не минава вече!
Калих я със очите на света.
Нито милите ви думи ще ме трогнат,
Нито блясъка на скъпят ви живот.
До сърцето ми не ще да се домогнете,
Превърнах се в душевен патриот .
Театър София 20.05.2022 21:15
© Красимир Тодоров Всички права запазени