11.12.2009 г., 12:04 ч.

Стъклен кръговрат 

  Поезия » Друга
601 0 11



Стъклени сълзи

чупят с пукот тишината.

Проблясват в мрака

остроръби стъкълца.

Цвят, току разпъпил,

първи лист отронва

и върху парченцата поляга

разкъсаната му снага.

Неразлята

капка алена застива -

роза се оглежда

в собствената си

сълза.

 

 

 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??