Стъпките в душата
Стъпките в душата…
понякога са тихи!
Пристъпват плахо, кротко,
присядат просто на кафе…
Стъпките в душата…
друг път са гръмки!
Връхлитат ураганни, нагли
и правят дупки, ями!
Добре че таз душа горката
си има опция рефреш
и функция… възстанови!
Стъпките в душата…
понякога си имат маска,
уж верни са, а всъщност не.
Стъпките в душата…
понякога така красиви са,
че литваме до седмото небе.
Стъпките в душата…
така различни са –
Едни желани, други –
„спамче” в „чекмедже”.
Стъпките в душата…
много са,
но само стъпките
на истинските хора
в душите ни оставят
светла диря и следи!
© Нели Бъзева Всички права запазени