Три момичета от клас,
Светата троица зоват се.
Рядко стъпват те във час,
а оценките във дневника личат си.
Лъжат, мажат, заминават
във кафето топло и уютно.
Запалили и трите по една цигара,
обсъждат клюките задружно.
Приятелки са те добри,
верни ще са си до гроб.
Споделят радост и тъги,
улесняват трудния живот.
Нека всеки им завижда,
нека зад гърба им да говорят.
Но те са неразделни - то се вижда.
И заедно срещу всеки ще се борят.
© Ралица Еленкова Всички права запазени