Свикваш с разочарованието
от глупавото очакване...
Свикваш да не копнееш,
след дълъг копнеж по някого...
Свикваш с безразличието към теб,
дотолкова, че вече ти е все едно...
Свикваш да си търсен само,
когато имат нужда от теб...
Свикваш с болката,
от която не можеш нощем да спиш...
Свикваш със самотата...
Свикваш да лъжеш, че си добре,
защото реално никой не го интересува как си...
Свикваш, че си само опция,
но не и приоритет...
Свикваш с неща,
с които никой не трябва да свиква...
04.09.23
Гергана Нейчева
© Гергана Нейчева Всички права запазени