Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Спомням си, че след публикацията на текста имаше вметка, че с него -
(със същия текст) - Америка ли се преоткрива, на която вметка отговорих с по-долу поднесения текст.
Впоследствие забелязах, че вметката е била отстранена.