Колко хубаво е да си свободен,
право на избор да имаш,
ала сал ако си човек отговорен
добрини в живота постигаш.
Свободата не е да правиш що искаш,
а злото да умееш да потискаш.
Инак ти сам жертва ставаш
на свободата, с която разполагаш.
© Георги Всички права запазени