Потърсих сили
да простя на себе си...
Погледнах в душата си -
намерих само болка.
Погледнах в миналото,
но открих безвъзвратност.
Потърсих в бъдещето -
не намерих надежда.
Запитах се за настоящето
и видях само несигурност.
Потърсих мъдрост,
за да бъда силна!
Повиках любовта,
за да съм щастлива!
И намерих свободата
да прощаваш -
на себе си и на другите!
© Ани Атанасова Всички права запазени
на себе си и на другите"
Дано повече хора можем да го правим!