Мечтая за
... само един ден, в който светлина
на слънцето не свършва,
в който вятърът не сменя своята посока,
в който часовете потъват в земята,
в който топлината прегърне студа,
ще полетя отвъд нещата
и повече няма да погледна назад,
но и няма да тичам бързо с вятъра,
ще полетя свободна като птичка,
наслаждавайки се на мига,
потъвайки в океана
отвъд хоризонта
на една свободна душа,
която мечтае и обича...
© Лорааа Всички права запазени