Ще се събуждам плувнала в пот смразяваща, със зъби тракащи от вълчи студ и преумора. И пребледняла от безсънници натрошени, със адовски сълзи за тебе ще заплача... че от ръцете ми безплътно всяка нощ си бягащ!
© Евгения Попандова Всички права запазени