Не мога повече, не мога,
не издържам вече.
Не проработиха и молитвите към Бога,
явно Всевишният тъй рече.
Нямам сили да говоря,
усещам как вътрешно умирам.
Нямам сили да се боря,
да се откажа аз избирам.
Дяволът душата ми владее
и да се измъкна аз не мога.
Сърцето ми да обича веч' не умее,
явно това е съдбата ми строга.
© Белослава Танчева Всички права запазени