24.02.2012 г., 13:10 ч.

Съдба ли?... 

  Поезия » Друга
818 0 7

... ако Съдбата

ти прави подарък -

изстрел в гърба,

 

значи тъй си заслужил!

 

Не обвинявай Земята

за грешните стъпки,

които си сторил,

 

нито злочестия камък,

че все те препъва...

 

И не псувай

врабчето-късмет,

дето все не ти каца

на рамото...

 

... нали в угарта

на живота си

 

... уж...

 

сам държиш

 

... ралото!?...

 

 

23.02.2012

 

 

 

 

 

© ВикМарк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??