25.09.2012 г., 12:00 ч.

Съквартиранти в свят без любов 

  Поезия » Друга
1006 0 1

Спомняш ли си какви бяхме,
леле. какви бяхме преди,
спяхме на пода в мъничката стая,
а царете на нашата любов завиждаха дори!

 

Гладни и влюбени, помниш ли ти?
И след толкова блъскане, за малко пари
толкова труд, толкова зор,
накрая купихме си "Собствен затвор".

 

Лежим на скъпата спалня,
гледаме в различни посоки,
имаме джакузи, вана - скъпа баня,
по дяволите... та те за какво са?

 

И ето ме днес сдухано, заядливо момиче,
ти пък натокан, бизнесмен суров,
къща, кола, обзавеждане - всичко,
съквариранти в свят без любов!

© Христина Юлианова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??